Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Gesztenyekrémleves, rumos mazsolával

2009.11.25

Hozzávalók:

Kép



8 dl tej
1 csomag vaníliás pudingpor
3 evőkanál cukor
25 dkg édes gesztenyemassza
1 csomag vaníliás cukor
0,5 dl rum
10 dkg mazsola


Kevés tejben a pudingport és a cukrot simára keverjük. A többi tejet felforraljuk, a pudingporos tejet kevergetve beleöntjük, a villával összetört gesztenyemasszát hozzáadjuk, és 1-2 percig főzzük. A tűzről lehúzva vaníliás cukorral ízesítjük, majd merülőmixerrel habosítjuk. Rumba áztatott mazsolával legjobb, ha egy napig előtte érlelődik) megszórva, juharsziruppal vagy karamellal "pettyegtetve", melegen vagy jégbe hűtve kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.